Skip to main content

Keqkuptime qe duhen permiresuar

Ekrem Avdiu

Muslimani gjatë jetës së tij mëton të përmirësojë veten vazhdimisht dhe për këtë edhe shumë keqkuptime të cilat mund t’i përvidhen duhet të kujdeset për t’i përmirësuar. Për disa nga këto keqkuptime flet edhe ligjërata e mbajtur nga hoxha i nderuar Ekrem Avdiu.

Archived from iTunes at https://itunes.apple.com/us/podcast/keqkuptime-qe-duhen-permiresuar/id561145230. Items in this collection are restricted.

PART OF
Podcasts
SHOW DETAILS
up-solid down-solid
eye
Title
Date Published
Creator
Keqkuptime qe duhen permiresuar
Jul 30, 2016 Ekrem Avdiu
audio
eye 0
favorite 0
comment 0
Keqkuptime qe duhen permiresuar